Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Λύσεις ολοκληρωμένης παρακολούθησης για γονείς από τη D-Link...

Λύσεις ολοκληρωμένης παρακολούθησης για γονείς από τη D-Link

Παρακολουθήστε το μωρό σας από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω του κινητού ή του tablet σας.

Ακόμη περισσότερη ξεγνοιασιά υπόσχεται η D-Link στις Ελληνίδες μαμάδες, με μία πλήρη σειρά καμερών βρεφικής παρακολούθησης, που τις βοηθά να προσέχουν τα μωρά τους εντός σπιτιού αλλά και όταν λείπουν.

Σχεδιασμένες για να είναι εύκολες στην εγκατάσταση και τη χρήση τους, οι κάμερες της D-Link λειτουργούν απρόσκοπτα χάρη στη δωρεάν εφαρμογή mydlink Baby mobile για χρήση στο σπίτι ή οπουδήποτε υπάρχει ίντερνετ, αποτελώντας την ιδανική λύση για την διακριτική παρακολούθηση του μωρού. Μία σειρά χαρακτηριστικών βοηθούν το γονιό, ειδοποιώντας τον για τυχόν απότομες κινήσεις και θορύβους, ενώ με μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ της κάμερας και τουsmartphone ή του tablet, υπάρχει μία καθαρή αμφίδρομη επικοινωνία ήχου.

Οι κάμερες διακρίνονται για τον εργονομικό σχεδιασμό και παρέχουν εικόνα υψηλής ευκρίνειας χάρη στον αισθητήρα κάμερας, καθώς και λήψη νυχτερινής όρασης που ενεργοποιείται αυτόματα όταν χαμηλώνει ο φωτισμός δωματίου, ώστε να παρακολουθείται το παιδί καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Ο αισθητήρας κίνησης και ήχου ανιχνεύει απότομες κινήσεις και δυνατούς ήχους, όπως το κλάμα, και αυτόματα στέλνει ειδοποιήσεις σε κινητό ή tablet, αλλά ακόμα και μέσω email. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής βίντεο και φωτογραφιών στην κάρτα μνήμης MicroSD.

Για πλήρη ευελιξία, οι κάμερες βρεφικής παρακολούθησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν φορητή λύση, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να την παίρνουν μαζί τους στις διακοπές, αλλά και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση στο Internet.

Οι κάμερες DCS-800L EyeOn™ Baby Monitor JuniorDCS-820L EyeOn™ Baby Monitor Junior PlusDCS-825L EyeOn™ Baby Monitor και DCS-855L EyeOn™ Baby Monitor HD 360 διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά σε προσιτές τιμές.

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της D-Link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου