Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Smartphone με δύο SoC και 12GB RAM ετοιμάζει η Turing..

Smartphone με δύο SoC και 12GB RAM ετοιμάζει η Turing

Δεν θα αργήσουμε πολύ να το δούμε, αφού η εταιρεία σκοπεύει να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Οι κατασκευαστές smartphones προσπαθούν τελευταία να χωρέσουν όλο και ισχυρότερο hardware στις συσκευές τους. Συνεχώς ανακοινώνονται συσκευές με ταχύτερα SoC, περισσότερη RAM και μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες.

Όμως ακόμα και προτάσεις όπως το Le 2S Pro της LeEco, το οποίο φημολογείται ότι θα εξοπλίζεται με 8GB μνήμης και το πανίσχυρο SoC Snapdragon 821 της Qualcomm, είναι λίγες μπροστά στο... μεγαθήριοπου αναπτύσσει η Turing!

Η εταιρεία πρόκειται να διαθέσει μέσα στο 2017 το Turing Cadenza, μια συσκευή που όχι μόνο θα ενσωματώνει 12GB RAM, αλλά θα είναι και η πρώτη που θα διαθέτει δύο επεξεργαστές και συγκεκριμένα τους ταχύτατους Snapdragon 830, που σύντομα θα παρουσιάσει η Qualcomm. Όμως περιμένετε, δεν τελειώσαμε! Το Cadenza θα είναι επίσης εξοπλισμένο με Quad Camera των 60MP, η οποία θα βασίζεται σε σύστημα τριπλού φακού και θα είναι ικανή να καταγράψει βίντεο ανάλυσης 6Κ! Στην πρόσοψη πάλι, η συσκευή θα διαθέτει dual-camera των 20ΜP. Είπατε τίποτα;

Το θηρίο της Turing θα διαθέτει επίσης οθόνη 5,8 ιντσών με ανάλυση 1440x2560 pixel και 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου – αρκετό για να αποθηκεύσετε όλα τα περιεχόμενα του σκληρού δίσκου του οικιακού σας υπολογιστή. Όπως βέβαια φαντάζεστε, ένα τέτοιο τέρας θα έχειαυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις για να λειτουργήσει, οπότε δεν θα μπορούσε να βασίζεται σε μια συμβατική μπαταρία. Έτσι, η Turing πρόκειται να εξοπλίσει τη συσκευή με τρεις πηγές ενέργειας, μια μπαταρία γραφενίου χωρητικότητας 2.400mAh, μια απλή μπαταρία λιθίου των 1.600mAh, αλλά και μια κυψέλη καυσίμου υδρογόνου! Απίστευτο, έτσι;

Όσον αφορά στο λειτουργικό σύστημα, ξεχάστε τα Android και iOS. Το Cadenza θα τρέχει το Swordfish OS, που όχι μόνο είναι ικανό να διαχειριστεί το hardware της συσκευής, αλλά υποστηρίζει και προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης. Ναι, το συγκεκριμένο smartphone ήρθε από το μέλλον, ή πιο σωστά, είναι το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου