Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ESET Online Scanner.



 Απολαύστε τον πανεύκολο στη χρήση ΔΩΡΕΑΝ Scanner της ESET Εντοπίστε και αφαιρέστε κακόβουλο κώδικα στον υπολογιστή σας με ένα πανίσχυρο και συνάμα απλό στη χρήση εργαλείο που χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία ThreatSense® και υπογραφές όπως τα ESET Smart Security και ESET NOD32 Antivirus - απλά μέσω του browser σας.
 Σημαντικά Χαρακτηριστικά 
 – Αυξημένη Υποστήριξη Browser Enhanced Browser Support – Ελέγξτε το σύστημά σας στον αγαπημένο σας browser. Υποσηρίζονται οι Internet Explorer, Safari, Firefox, Chrome, Opera, Netscape και άλλοι.
 Εξέταση Προορισμού 
– Επιλέξτε συγκεκριμένα αρχεία ή φακέλους για γρήγορο έλεγχο ύποπτων αντικειμένων. 
 Τεχνολογία  Anti-Stealth 
– Εντοπίστε και καθαρίστε αυτόματα κρυμμένες απειλές από το σύστημά σας με την τεχνολογία anti-rootkit της ESET, η οποία είναι βασισμένη στις λειτουργείες-κλειδιά των προγραμμάτων ESET Smart Security και ESET NOD32.
   Καραντίνα
 – Διαγράψτε ή βάλτε σε καραντίνα μολυσμένα αρχεία σε έναν συγκεκριμένο φάκελο, έτσι ώστε να μην αποτελούν απειλή για το σύστημά σας, ενώ επίσης, είναι σε θέση να ανακτηθούν. 
  Ακόμα Περισσότερη Προστασία 
 Για μια πραγματικά αποδοτική προστασία και πρόληψη σε καθημερινή βάση, είναι αναγκαία μια ολοκληρωμένη λύση antimalware - το ESET Smart Security προσφέρει πολλαπλά επίπεδα προστασίας και εμποδίζει προληπτικά πάσης φύσεως απειλές σε πραγματικό χρόνο.

Δοκιμάστε τον Δωρεάν
Online Scanner της ESET
Ελέγξτε τον υπολογιστή σας για απειλές
απλά και αποτελεσματικά κάνοντας ένα Κλίκ στο κουμπί πιο κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου