Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ο μεγαλύτερος SSD στον κόσμο είναι εδώ: 13TB

H Fixstars σπάει όλα τα ρεκόρ χωρητικότητας στους SSD.


H Fixstars ανακοίνωσε δύο SSD 10ΤΒ και 13ΤΒ σπάζοντας κάθε ρεκόρ χωρητικότητας στην κατηγορία αυτή, και ξεπερνώντας και τους HDD – μόλις πρόσφατα η Seagate ανακοίνωσε 10ΤΒ HDD με ήλιο.

Από όσο γνωρίσουμε, είναι η πρώτη φορά που οι δίσκοι SSD αναφέρονται με χωρητικότητα μεγαλύτερη από τη μεγαλύτερη διαθέσιμη σε HDDs.




Ο Fixstars SSD έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία στο βάθος του χρόνου.
Η Fixstars έχει δώσει περισσότερη βαρύτητα στην αξιοπιστία από ό,τι στην ταχύτητα, όπως μπορούμε να δούμε από τα διαγράμματα που η ίδια δημοσιεύει. Έτσι, οι δίσκοι της μπορεί να μην είναι οι ταχύτεροι αρχικά, αλλά αποζημιώνουν με τη χρήση τους στο βάθος του χρόνου.

H Fixstars δεν προορίζει τους δίσκους της αυτούς για οικιακή χρήση, αλλά τους έχει βελτιστοποιήσει για sequential read/write [580MB/s / 540MB/s] και εφαρμογές διαμοιρασμού περιεχομένου μέσω streaming, παραγωγή CG/VFX και επεξεργασία video.

Fixstars SSD 13TB
Ο SSD των 13TB είναι τυπικά 2,5 ιντσών, αλλά το ύψος των 15mm δεν κάνει δυνατό αυτό που ίσως ονειρεύεστε, να τον τοποθετήσετε στο laptop σας. Και για να σας περάσει το όνειρο μία καλή ας περάσουμε στα κοστολόγια.

Ο 13ΤΒ SSD της Fixstars τιμάται περί τα $19.000.



Περισσότερες Τεχνικές Λεπτομέρειες ΕΔΩ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου