Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Huawei Road Show...

Huawei Road Show

18/04/2016 7:15 ΜΜ.

Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Huawei Road Show από σήμερα στην Ελλάδα.

  •  
  •  
  •  
  •  

Το Huawei Road Show ήρθε για ένατη φορά στην Ελλάδα, από σήμερα και
έως τις 22 Απριλίου, με στόχο να ανοίξει δρόμους για ένα καλύτερα διασυνδεδεμένο κόσμο.

Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα τουHuawei Road Show θα επισκεφθεί 26 πόλεις, σε 23 χώρες, σε διάστημα 6 μηνών δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις στον κλάδο αλλά και για τη στρατηγική της εταιρείας σε ότι αφορά τις ICT. Παράλληλα, προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της Huawei όπως παρουσιάζονται σε 12 ειδικά διαμορφωμένα τμήματα.

Η Huawei συνιστά σε αυτό το Road Show τις «Big 5» πρωτοβουλίες
για την στρατηγική ψηφιακής μεταμόρφωσης.

Big Video: Η Huawei παρουσίασε στο τμήμα video την Hybrid TV, μια λύση που επιτρέπει την μετάβαση σε μια νέα TV εμπειρία με την ενσωμάτωση διαφόρων τεχνολογιών όπως converged data, digital TV platform, cloud storage, video call, και fast channel change.

Big IΤ: Η Huawei παρουσίασε προϊόντα και υπηρεσίες για όσες εταιρείες αναζητούν να ξεχωρίσουν από τους ανταγωνιστές τους μέσα από εξατομικευμένες προτάσεις που συμπεριλαμβάνουν λύσεις Unicloud, data center και UPS.

Big Operation: Η Huawei έκανε πράξη τη φιλοσοφία της για την κατασκευή ευέλικτων δικτύων που εγγυώνται την E2E ROADS εμπειρία. Παρουσιάστηκε ευρύ φάσμα λύσεων όπως network experience plus, fixed network modernization, and operation και maintenance transformation.

Big Architecture: Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα παρουσιάστηκαν τεχνολογίες SDN/NFV σε data centers που επιτρέπουν την ευέλικτη
διανομή της εμπειρίας ROADS.

Big Pipe: Το πανταχού παρόν και Ultra-Broadband δίκτυο είναι κεφάλαιο καίριας σημασίας για την ψηφιακή μεταμόρφωση. Η Huaweiπροσφέρει ευρύτατο φάσμα προϊόντων και λύσεων που κάνουν πραγματικότητα την ιντερνετική ζωή όπως 5G, WTTx, GigaHome και 4K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου