Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

PC Remote Play στο PS4 από αύριο με το System Software 3.50...

PC Remote Play στο PS4 από αύριο με το System Software 3.50


Το PS4 System Software 3.50 φέρνει PC Remote Play, online notifications, προγραμματισμό events και άλλα.

  •  
  •  
  •  
  •  

Το PS4 System Software 3.50 με την κωδική ονομασία MUSASHI θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο από αύριο. Μαζί του φέρνει σημαντικά χαρακτηριστικά που επιθυμούσαν οι χρήστες τουPlayStation 4.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά είναι το "Online Status", με το οποίο ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί την online παρουσία του.

Επίσης, μπορείτε να ειδοποιείστε όταν οι φίλοι σας είναι online, με την επιλογή "Notify When Online".

Μια άλλη δυνατότητα επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα Event φυσικά θα είναι gameplay sessions. Καθορίζετε το πότε θα γίνει το event και σε ποιους φίλους ή σε ποιο γκρουπ θα στείλετε την πρόσκληση.

Παίξτε Μαζί

Το χαρακτηριστικό αυτό δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε τι παίζουν τα άλλα μέλη μίας παρέας έτσι ώστε να συμμετέχετε και εσείς εύκολα, ή για να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι μαζί.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το Remote Play για PC και Mac, το χαρακτηριστικό είναι συμβατό με συστήματα Windows 8.1, Windows 10 ή μεταγενέστερα, OS X 10.10 και OS X 10.11. Υποστηρίζονται οιαναλύσεις 360p, 540p, 720p [default 540p] και Frame rates30fps/60fps. Στην περίπτωση του Remote Play μπορεί να γίνει χρήση ενός DUALSHOCK 4 συνδεδεμένου με USB.

Άλλα updates αφορούν το Broadcast στο Dailymotion, βελτιώσεις σταSocial Media, το PSN Status, τη δημιουργία λογαριασμών ανηλίκων[13-17 ετών], το PlayStation Plus Hub, όπως και update για το PS App.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου