Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

“Χάνει” το iPhone 7 των 32GB σε ταχύτητα εγγραφής δεδομένων...

"Χάνει" το iPhone 7 των 32GB σε ταχύτητα εγγραφής δεδομένων

Σύμφωνα με μετρήσεις, είναι έως και οκτώ φορές πιο αργό από τα άλλα δύο μοντέλα της σειράς.

Πρόσφατα είχε αναφερθεί ότι το iPhone 7 των 32GB, ενσωματώνει ένα πιο αργό αποθηκευτικό μέσο σε σχέση με αυτό των άλλων εκδόσεων του τηλεφώνου – δηλαδή των μοντέλων των 128GB και 256GB.
Φαίνεται ότι οι εν λόγω πληροφορίες ήταν τελικά βάσιμες, αφού σε δοκιμές που πραγματοποίησε ο Lew Hilsenteger του Unbox Therapy, το οικονομικότερο μοντέλο του νέου iPhone αποδείχτηκε πράγματι περισσότερο αργό από τις ακριβότερες προτάσεις της Apple και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις υστερεί σημαντικά σε ταχύτητα.
Αναλυτικότερα, αν και οι διαφορές των συσκευών όσον αφορά στην ανάγνωση δεδομένων είναι πρακτικά αμελητέες, δεν ισχύει το ίδιο για την εγγραφή δεδομένων, όπου το μοντέλο των 32GB μπορεί να είναι έως και οκτώ φορές πιο αργό από τα άλλα δύο! Η ταχύτητα εγγραφής του κατά τις μετρήσεις δεν ξεπέρασε τα 42MB/s, ενώ οι εκδόσεις των 128GB και 256GB κατάφεραν να γράψουν δεδομένα με 341MB/s.
Βέβαια, στην πραγματικότητα οι διαφορές στις επιδόσεις μεταξύ των διάφορων εκδοχών του iPhone 7 δεν είναι τόσο σημαντικές και πιθανότατα οι περισσότεροι χρήστες δεν θα τις αντιληφθούν καν. Ωστόσο, όσοι δηλώνουν τελειομανείς, ή επιθυμούν μια συσκευή με τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις, τότε ίσως πρέπει να στραφούν προς τα μοντέλα iPhone 7 των 128GB και 256GB.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου