Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Πώς να κρυφτείς από τα αδιάκριτα μάτια των Stalker!...




Πώς να κρυφτείς από τα αδιάκριτα μάτια των Stalker!


Αυτός που σας παρακολουθεί μπορεί να είναι εντελώς ακίνδυνος ή και όχι… Ποιος ξέρει γιατί αυτοί οι άνθρωποι παρακολουθούν τις ζωές των άλλων?
stalker Stalker
Ας απαντήσουμε στην μεγάλη ερώτηση:
Πως μπορώ να κρυφτώ από τους online Stalker? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι΄ αυτούς?
Facebook Stalkers:
Τα Social Media sites όπως το Facebook είναι η χαρά των Stalker. Το Facebook τους αφήνει να δουν τις σκέψεις σου, φωτογραφίες και βίντεο και σε πολλές περιπτώσεις τις τρέχουσες και παλαιότερες τοποθεσίες σου. Τι άλλο να θέλουν?
Εάν θέλεις να μειώσεις το πλήθος των πληροφοριών που μπορεί να δει κάποιος για εσένα ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές
  • Μην μοιράζεσαι την διεύθυνση, τον αριθμό του τηλεφώνου ή το Email σου
Αυτό μοιάζει χαζό, αλλά υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι εκεί έξω που μοιράζονται τις προσωπικές τους πληροφορίες στο προφίλ τους στο Facebook. Η διεύθυνση, ο αριθμός του τηλεφώνου σου και το email είναι πολύ ευαίσθητες πληροφορίες. Θα πρέπει να αφήσεις αυτές τις πληροφορίες τελείως έξω από το προφίλ σου. Οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι ήδη γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες και οι υπόλοιποι μπορούν να σε ρωτήσουν με την επιλογή που τους δίνει το Facebook.
  • Κρύψε τα like σου
Ένας stalker μπορεί να βασιστεί σε ένα κοινό ενδιαφέρον ή μπορεί να είναι σε θέση να σε εντοπίσει εάν ξέρει ποια μέρη σου αρέσουν (δηλαδή μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ.) Κάθε «like» που κάνεις μπορεί να τους δώσει και κάτι για να το χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν μια σχέση μαζί σου ή να σε εντοπίσει.
  • Κάνε απόκρυψη σε όλες τις παλιές πληροφορίες που μπορεί να ορατές δημόσια
Μπορεί να μην είχες πάντα περιοριστικές ρυθμίσεις απορρήτου. Τα πρώτα χρόνια που χρησιμοποιούσες το Facebook είναι λογικό να μην ήσουνα τόσο υποψιασμένος σε σχέση με αυτά που ποστάρες δημόσια οπότε σιγουρέψου ότι στις ρυθμίσεις έχεις επιλέξει την ¨περιορισμένη διαθεσιμότητα στις παλαιότερες δημοσιεύσεις» .
  • Τα μελλοντικά σου post να μην είναι δημόσια
Επαναλαμβάνουμε ότι είναι άκρως σημαντικό να ξέρεις ποιος βλέπεις τις δημοσιεύσεις σου.
  • Κρύψε την λίστα των φίλων σου
Είναι μια πολύ σημαντική ρύθμιση καθώς προλαβαίνει τους stalker από την δυνατότητα να δούνε την λίστα με τους φίλους σου δηλαδή των πιο κοντινούς σου ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου