Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Δείτε ένα τεράστιο data center της Google σε 4Κ video 360°...

Δείτε ένα τεράστιο data center της Google σε 4Κ video 360°


Αν απορείτε για το πώς μπορεί η Google και διαχειρίζεται τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων, σε αυτό το 4K video 360 μοιρών υπάρχει η απάντηση.

  •  
  •  
  •  
  •  
Το data center της Google που παρουσιάζεται στο video που ακολουθεί βρίσκεται στο The Dalles, στο Oregon. Παρακολουθώντας το θα καταλάβετε, αρχικά, ότι μιλάμε για ένα απόρθητο φρούριο σε ό,τι αφορά την ασφάλεια –μη χάσετε τον «κύριο με τα μπλε», υπάρχει σε κάθε πλάνο–, αλλά, το κυριότερο, πώς είναι δυνατό να διακινούνται καθημερινά τόσα petabytes δεδομένων.
Στο video παρουσιάζονται όχι μόνο οι κύριες εγκαταστάσεις με τους ατελείωτους severs, αλλά και οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για την ψύξη και για άλλες λειτουργίες του κέντρου δεδομένων. Επίσης, θα δείτε τον καταστροφέα HDD που δουλειά του είναι να... κάνει σκόνη τους σκληρούς δίσκους που αντικαθίστανται, μετά από την διαγραφή των αρχείων τους που έχει προηγηθεί, για να διασφαλισθεί πλήρως η ασφάλεια των αποθηκευμένων δεδομένων.
Στο 360 μοιρών video μπορείτε να κάνετε drag με το mouse και να βλέπετε τον χώρο συνολικά, ή να το φορτώσετε στο κινητό σας και να δείτε μέσω cardboard, αν διαθέτετε τέτοιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου