Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο Pelé μηνύει τη Samsung...

Ο Pelé μηνύει τη Samsung


Το "ψαλίδι" των 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

  •  
  •  
  •  
  •  

Μήνυση από τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή Pelé έχει να αντιμετωπίσει η Samsung, αφού ο βραζιλιάνος θρύλος ισχυρίζεται ότι η εταιρεία τεχνολογίας χρησιμοποίησε σε διαφήμισή της "έναν ηλικιωμένο άνδρα που μοιάζει εξαιρετικά με τον ίδιο και εκτελεί ένα τέλειο ψαλίδι" χωρίς τη συγκατάθεσή του, γράφει το Capital.gr

Ο Pelé, ο οποίος θεωρείται από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, διεκδικεί το ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων από τον κολοσσό τεχνολογίας για την εν λόγω διαφήμιση.

Όπως μεταδίδει το CNBC επικαλούμενο τους FT, ο πρώηνποδοσφαιριστής κατέθεσε την αγωγή εναντίον της Samsung στο Σικάγο νωρίτερα αυτό το μήνα, υποστηρίζοντας ότι "η διαφήμιση θα προκαλέσει σύγχυση στους πολίτες" αφού χρησιμοποίησε την "εικόνα"του χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Να σημειωθεί ότι το εισόδημα του Pelé βασίζεται σε διάφορεςσυνεργασίες με εταιρείες όπως η Volkswagen, η Subway, η Emirates και η Procter & Gamble.

Ο Pelé κέρδισε 25 εκατ. δολάρια από τέτοιου είδους συνεργασίες το 2014, όταν το World Cup έλαβε χώρα στη Βραζιλία. Η "αξία" του, μάλιστα, αναμένεται να ενισχυθεί φέτος, αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου