Καιρός


Επισκευές Υπολογιστών - Νέα - Συμβουλές και Τεχνάσματα.



πρόγνωση καιρού από το weather.gr

startMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ανοίγουν σε όλους τα αρχεία .pst

Ανοίγουν σε όλους τα αρχεία .pst


Η Microsoft ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι προδιαγραφές των αρχείων .pst, τα οποία αυτή τη στιγμή ανοίγουν μόνο μέσα από το Microsoft Outlook. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία κάνει ένα βήμα παραπέρα στο θέμα της συνεργασίας με άλλες εταιρείες λογισμικού, επιχειρώντας να βάλει φρένο στις συνεχείς επιθέσεις που εξαπολύει κατά καιρούς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι προδιαγραφές των αρχείων .pst, τα οποία αυτή τη στιγμή ανοίγουν μόνο μέσα από το Microsoft Outlook. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία κάνει ένα βήμα παραπέρα στο θέμα της συνεργασίας με άλλες εταιρείες λογισμικού, επιχειρώντας να βάλει φρένο στις συνεχείς επιθέσεις που εξαπολύει κατά καιρούς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Τα αρχεία .pst περιλαμβάνουν δεδομένα από το Outlook και χρησιμοποιούνται όταν κάποιος θέλει να κάνει backup τα emails του ή να τα μεταφέρει σε άλλη εγκατάσταση του Outlook. Η δημοσιοποίηση των προδιαγραφών θα ανάψει το πράσινο φως για την αξιοποίησή τους και σε άλλες πλατφόρμες.
Φαίνεται ότι η Microsoft θέλει να τελειώνει μια και καλή με την Κομισιόν και την ανησυχία της ότι η αμερικάνικη εταιρεία εκμεταλλεύεται τη δεσπόζουσα θέση της στην αγορά. Προφανώς, η διαμάχη δεν τελειώνει εδώ, καθώς η ΕΕ έχει πολύ αυστηρή νομοθεσία σε ζητήματα ανταγωνισμού και δε νοιώθει καθόλου άνετα με τις εταιρείες που καταλαμβάνουν μεγάλο μερίδιο αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου